Thoughtless Nc

The Birds And The Bees

Verkar roligt

Något som jag tyckte verkade roligt när jag var yngre var att jobba mesreklam och marknadsföring, när vi skulle praoa så var det något som jag ville pröva på. Ja det är kul att det finns så mycket som man kan tänka sig göra. Det blev inte riktigt så att jag började med det men det hade varit kul om det hade blivit så.
Sen när jag började gymnasiet så var en del av min utbildning om reklam och det tyckte jag var väldigt kul. Det var något som fångade min uppmärksamhet.
Så det är ju något som jag tycker är kul.

Varför det är 

Ja det är inte alltid så lätt att veta varför man tycker om en viss sak och en annan inte, men vissa saker tilltalar oss på ett sett som andra inte gör. Ja det finns mycket är intressant och som man gärna hittar på. Det gäller ju att man hittar något som man själv tycker om och som man gärna håller på med.
Det finns ju mycket inom marknadsföring också, så man kan säkert specialisera sig på flera olika saker inom just marknadsföring. Ja det är ju det som är så intressant att det finns så mycket inom varje sak som man kan kolla vidare och fördjupa sig inom. Det är ju kul också att vi alla tycker om olika saker och att det är olika saker som intresserar oss. Det är ju bra så att vi inte alla tycker om samma saker utan att det finns någon för varje typ av jobb. Företaget smartermarketing är ett företag som också jobbar med marknadsföring och det är ju kul att dom gör det. För det finns ju som sagt så mycket inom det området som är kul och intressant och som hela tiden utvecklas. Så det finns verkligen något för alla.