Thoughtless Nc

The Birds And The Bees

Härligt att ha

Det skulle verkligen vara så härligt att köpa hus i Spanien, ja det vore underbart att ha ett hus där som man kan åka till när man behöver lite semester. Och det är ju skönt när man har ett eget hus för då blir det liksom lättare att åka dit.
Man har sina saker där så det blir lättare när man ska packa, man behöver inte ta med sig så mycket för man har saker liggandes i huset där. Och det är ju så smidigt. Man har ju också sitt egna kök med utrustning så att man kan laga den mat man vill, man behöver inte gå ut och äta hela tiden.

Finns många fördelar

Ja det finns faktiskt en hel del fördelar med att ha eget, så har man möjlighet så varför inte. Det kan ju vara helt underbart att ha det. Mina svärföräldrar har ene lägenhet i Spanien och det är alltid lika härligt att åka dit på semester. Ja det är så skönt att kunna åka dit och slappa några veckor.
Ja när man kommer dit så finns allt och det är ju väldet skönt och så hittar man till allt som ma behöver och det är ju också så smidigt och underlättar en hel del när man är på semester.

Ja så det finns en hel del fördelar med att ha sitt egna om man har möjlighet till det. Ja det är bra om man kan ha det så om man tycker att det är skönt.
Ja det finns så många fina ställen att välja på, det är ju så många vackra plaster så det kan ju vara lite svårt att bestämma sig för vart man vill ha ett hus men det är ju underbart att kunna ha en plats och njuta av när man ska åka på semester och ta det lugnt.